Din takvårdsexpert

Om takakuten

Vi på Takakuten har över 10 års erfarenhet inom branschen. Med kontor i Enskede har vi nära till de flesta platser kring Stockholm. Vi har en stor kundkrets och hjälper företag och bostadsrättsföreningar med allt inom takunderhåll, takvård, taktvätt, takrengöring, takreparation och takbyte samt takläggning och takskottning.

Takakuten i Stockholm AB bildades för att du som fastighetsägare ska spara pengar. Alla tak behöver underhållas, oavsett ytskikt eller ålder. Genom att ta bort mossa på taket, reparera taket och utföra regelbundet takvård kan du förlänga takets livstid, och undvika dyra takbyten.

Takakuten är ett företag, som har för avsikt att växa sakta och säkert. Vi vill etablera oss som det ledande företaget inom takteknik, under lång framtid.

Vi innehar följande Certifieringar och licenser:

  • ID06 - Systemet för elektroniska personalliggare i byggbranschen.

  • BAS-P/BAS-U - Byggarbetsmiljösamordnare

  • Skotta Säkert - En licensutbildning för takskottare

kunden i fokus

Vi tar endast på oss en sådan mängd uppdrag, att du som kund erhåller högsta kvalitet på resultatet. Det kvalitativa och ekonomiska är av stor betydelse för att vi ska nå 100% nöjda kunder. Tveka inte över att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, så vi får berätta vilken takvård ditt tak är i behov av.

Erick Ruonala, VD

Kontakta oss

Behöver du hjälp med takvård? Vi utför kostnadsfria takbesiktningar. Vänligen kontakta oss för en tid så att vi kan hjälpa dig med ditt tak!

Kontakt