Om Takakuten

Din takvårdsexpert

Vi bryr oss om ditt tak

Det ska vara enkelt och lönsamt med takvård

Vi på Takakuten har över 10 års erfarenhet inom branschen. Med kontor i Enskede har vi nära till de flesta platser kring Stockholm. Vi har en stor kundkrets och hjälper företag och bostadsrättsföreningar med allt inom takunderhåll, takvård, taktvätt, takrengöring, takreparation och takbyte samt takläggning och takskottning.

Takakuten i Stockholm AB bildades för att du som fastighetsägare ska spara pengar. Alla tak behöver underhållas, oavsett ytskikt eller ålder. Genom att ta bort mossa på taket, reparera taket och utföra regelbundet takvård kan du förlänga takets livstid, och undvika dyra takbyten.

Takakuten är ett företag, som har för avsikt att växa sakta och säkert. Vi vill etablera oss som det ledande företaget inom takteknik, under lång framtid.

Takakuten i Stockholm AB är försäkrade hos If försäkringar.

Vi innehar följande Certifieringar och licenser:

  • ID06 — Systemet för elektroniska personalliggare i byggbranschen.
  • BAS-P / Bas-U — Byggarbetsmiljösamordnare
  • Skotta Säkert — En licensutbildning för takskottare
  • Fallskydd tak (Hewall Safety 2019)
  • Skylift (Utbildningslandslaget 2019)
  • Sakkunnig inom taksäkerhet (Taksäkerhetskommittén 2019)
  • Heta Arbeten (Brandskyddsföreningen 2020)

kunden i fokus

Vi tar endast på oss en sådan mängd uppdrag, att du som kund erhåller högsta kvalitet på resultatet. Det kvalitativa och ekonomiska är av stor betydelse för att vi ska nå 100% nöjda kunder. Tveka inte över att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, så vi får berätta vilken takvård ditt tak är i behov av.

Erick Ruonala, VD

Vad våra kunder säger:
"Våra tidigare mossiga tegeltak är nu som nya!

Vår rekommendation: Anlita TAKAKUTEN i stället för att byta takpannor.
Alla vi rekommenderat har samma erfarenhet av dessa fina killar!
Alla vi rekommenderat har nu välmående och fina tak.
Skönt att vara så nöjd med utförda arbeten.
Tack TAKAKUTEN!"
Agne & Ulla i Järna

Kontakta oss

Behöver du hjälp med takvård? Vi utför kostnadsfria takbesiktningar. Vänligen kontakta oss för en tid så att vi kan hjälpa dig med ditt tak!

Vi söker alltid duktiga medarbetare!

Spontanansökan

Är du den vi söker som kan passa in i vårt växande team? Tryck till höger för mer info.

Fältsäljare

Vi är på jakt efter nya toppsäljare!

Takvård & taktvätt i världsklass

Varför är takvård viktigt? Taket är den husets viktigaste skydd mot vädrets makter. Det finns inga nya tak, endast nylagda tak. I den stund ett takmaterial utsätts för yttre påfrestningar börjar takets livslängd förkortas. Nederbörd, UV-strålning, påväxt som t.ex. lav eller mossa på taket påverkar tak negativt. Ett pålitligt tak kräver regelbundet underhåll. Man behöver se över sitt tak och genomföra takvård minst en gång om året, för att förlänga dess livslängd. Antigen på våren eller hösten bör taket inspekteras och årliga underhållsåtgärder utföras. Korrekt konstruerade och välvårdade tak håller helt enkelt längre än bristfälliga, ovårdade tak. Genom små förebyggande åtgärder och förändringar kan man uppnå stora besparingar på fastighetens totalkostnader under dess livstid. Ett välskött tak håller dubbelt så länge.

Vi hjälper till att hålla ditt tak fritt från påväxt. På så sätt förlänger du livslängden och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden.